"Halkımızla el ele verdik"

“Halkımızla el ele verdik”
Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geceli gündüzlü bir tempo içerisine giren Doğan ve ekibi, her fırsatta vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Parti çalışmalarını...

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geceli gündüzlü bir tempo içerisine giren Doğan ve ekibi, her fırsatta vatandaşın yanında olmaya devam ediyor.


 


Parti çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, halkla buluşmalarına devam ediyor.


Bir taraftan şehir siyaseti üzerine çalışmalar yapan Doğan, diğer taraftan ise adeta geceli gündüzlü bir tempo içerisinde halkla bir araya geliyor.


Odunpazarı halkının acı ve tatlı tüm günlerinde yanında olan Doğan, bu vesileyle halkın sorun, sıkıntı ve isteklerini de yerinde tespit etme imkanı buluyor.


2019 seçimleri öncesinde partisinin hedefleri doğrultusunda mümkün olan tüm çabayı gösterdiklerini dile getiren Doğan, vatandaşların kendisine gösterdiği teveccühten de son derece mutlu olduklarını belirtiyor. Daha yaşanılabilir bir Odunpazarı’nı ortaya çıkarmanın mümkün olduğunu söyleyen Doğan; “2019’da inşallah bunu halkımızla el ele vererek başaracağız. Odunpazarı bölgemiz hak ettiği şekilde yönetilmeye bizimle birlikte başlayacak. Buna olan inancım halkımızın partimize ve bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı daha artıyor. Tüm hemşehrilerime bize olan sevgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.