Hamamyolu'na süs saksıları

Hamamyolu’na süs saksıları
Odun pazarı Belediyesi tarafından yapımına bir süre önce başlanılan Hamamyolu projesi tamamlanmak üzere. Her gün ayrı bir değişikliğin yaşandığı güzergâha şimdide çeşitli süs bitkilerinin yetiştirileceği saksılar yerleştirildi.Hava...


Odun pazarı Belediyesi tarafından yapımına bir süre önce başlanılan Hamamyolu projesi tamamlanmak üzere. Her gün ayrı bir değişikliğin yaşandığı güzergâha şimdide çeşitli süs bitkilerinin yetiştirileceği saksılar yerleştirildi.

Hava şartlarının da iyi gitmesi üzerine bölgede görevli ekipler çalışmaları hızlandırdı. Güzergâhta çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirten yetkililer aydınlatma sistemi ile birlikte yeşillendirme çalışmasının da devam ettiğini söyledi. Hamamyolu’nun kısa sürede halkın hizmetine açılacağını belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yapımı devam eden bölgede incelemelerde bulunarak projeyi yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı. Belediye başkanı Kurt “Hamamyolu yeni ve modern yüzü ile önümüzdeki günlerde halkımıza teslim edilecek. Belediyemizin en büyük projelerinden biri olan Hamamyolu’nu yeni yıl ile birlikte hizmete açacağız. Eskişehir yeni yıla yeni bir Hamamyolu ile girecek “diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.