"Haklı olduğumuz ortaya çıktı"

“Haklı olduğumuz ortaya çıktı”
Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli düzenlediği toplantıda son günlerde gündemde olan konulara dair açıklamalarda bulundu. Küpeli, bakanlığın gönderdiği yazı ile OSB seçimlerinde hiçbir usulsüzlük...

Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli düzenlediği toplantıda son günlerde gündemde olan konulara dair açıklamalarda bulundu. Küpeli, bakanlığın gönderdiği yazı ile OSB seçimlerinde hiçbir usulsüzlük olmadığının anlaşıldığını dile getirdi.


Toplantıda ayrıca, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı İsmail Kunduracı ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Denetim Kurulu üyesi Hamza Tınas ve Yavuz Ayva’da açıklamalar da bulundu.


Nadir Küpeli’nin açıklamaları özetle şöyle;


 “Konu net. Koskoca bir kurumun Yönetim Kurulu’na, Müteşebbis Heyeti’ne ve Denetim Kurulu üyelerine kaynağı belli olmayan ve gerçek dışı beyanlarda bulunuldu. Ama en üzücüsü de, kişisel itibarlarımıza saldırı oldu. Ne için?  Sanayicinin ve sanayinin gündemini bu gibi meselelerle işgal ederek kafa karıştırmak için...


Hatta sanki bir suiistimal varmış da; Müteşebbis Heyet’teki arkadaşları zarar görmesin diye, suç duyurusunda bulunmuyormuşlar gibi konuyu saptırdılar. Onlara her zaman ve her platformda dedik, “İnanıyorsanız dediklerinize, ihbar edin bizi. Gidin suç duyurusunda bulunun.”


Dürüstün korkusu olmuyor işte. Onların yapmadığını biz kendimiz yaptık. Resmen bir dilekçe ile kendimiz bakanlığa konuyu bildirdik.


HERHANGİ BİR USULSüZLüK YOK


Cevap çok net. Hiçbir usulsüzlük olmadığı bakanlık yazılı ile de ortada. Hep söylemiştik; bu kentin sanayicisinin, kanaat önderlerinin ve medya mensuplarının aklıyla alay edemezler diye. Gerçeklerin, er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu var. Şimdi, bu gerçek dışı beyanlar üzerinden kendine bir menfaat elde etmeye çalışanlara sesleniyorum;


Yönetimimize ve bir kurumun tüm kurullarına, Müteşebbis Heyeti’ne, Denetim Kurulu’na yönelttiğiniz gerçek dışı beyanlara, Bakanlıktan gelen resmi bir yanıtla karşılık veriyorum.


Yönetim Kurulu olarak bizlerden, Bu kurum için gecesini gündüzüne katmış, organize sanayi bölgesinin bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan Müteşebbis Heyeti’mizden ve Denetim Kurulu üyelerimizden, Kafalarını karıştırmaya çalıştığınız ve gündemlerini işgal ettiğiniz bu kentte vergisini ödeyen, bu kentte yaşayan ve bu kent için üretim yapan sanayicilerden, yanlış bilgi ve yorum paylaşarak hatalar yaptırmak için çalıştığınız basın mensuplarından, dediklerinize inanarak, sahada bu gerçek dışılığı anlatıp itibar kaybeden arkadaşlarınızdan özür dilemelisiniz. Ben, bu kimseler ile ilgili daha önce yapmış olduğum açıklamanın arkasındayım. Yılmadan, bütün sanayicilerimizin hakkını koruyarak, bu gibi arkadaşların kendi küçük hesapları ile üreten, istihdam sağlayan ve vergi ödeyen sanayicilerimizin huzurunu bozmalarına müsaade etmeyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.