İZİN BİTİYOR

İZİN BİTİYOR
27 Ocak Cumartesi günü start alacak olan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ikinci devresine hazırlanmak için temsilcimiz Eskişehir Basket, yarın toplanarak antrenmanlara başlayacak.Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk devresini...

27 Ocak Cumartesi günü start alacak olan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ikinci devresine hazırlanmak için temsilcimiz Eskişehir Basket, yarın toplanarak antrenmanlara başlayacak.


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk devresini 25 puanla 4’üncü basamakta tamamlayan temsilcimiz Eskişehir Basket, ligin ikinci devresine hazırlanmak için yarın Anadolu üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda toplanacak. İkinci devreye 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda İstanbul BBSK maçı ile başlayacak olan Dev Adamlar antrenmanlarına yarın start verecek.


 Anadolu üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda toplanarak hazırlıklara başlayacak olan Eskişehir Basket’te 3 oyuncu hazırlıklara katılmayacak. All-Star Asya Karması’na seçilen Jeff Ayres ve Buğrahan Tuncer ile All-Star’da 3’lük yarışmasına katılacak olan Billy Baron, takım arkadaşlarına daha sonra katılacak. öte yandan Koç Josep Maria Berrocal ve yardımcıları da All-Star Asya Karması’nı çalıştırdığı için takımın yarın başında kondisyonerler olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.