Son 7 maç Eskişehirspor'u bitirdi

Son 7 maç Eskişehirspor'u bitirdi
Ligin ilk yarısını lider tamamlayan ve ikinci yarıda da Demirspor, Kozlu hükmen ve Yunusemre galibiyetleri ile başlayan Eskişehirspor, ardından çıktığı 7 maç da aldığı sonuçlar ile liderliği de kaybedip 4. sıraya kadar düştü.

Lige çok iyi başlayan Eskişehirspor 13 hafta süren ilk yarı maratonunda 9 galibiyet, 2 beraberlik 2 yenilgi alırken, 29 puanla devreyi lider tamamlamıştı. İlk devre sonunda Polatlı 27, Ankara TKİ ve Gerede 26, Alaplı ve Karadeniz Ereğli ise 24 puanla devreyi kapattı.

3’TE 3

Ligin ikinci yarısına da fikstür avantajı ile başlayan Şimşekler Demirspor’u 6-0, yenip ikinci hafta ligden çekilen Kozlu takımını da 3-0 hükmen yenerken, 3. Hafta ise Yunusemrespor’u 5-0 mağlup edip, 3’de 3 yaparak ikinci yarıya başladı.

KÖTÜ SONUÇLAR

Eskişehirspor 17. Haftadan itibaren inişe geçti. Başkent deplasmanında Sincan ile 1-1 kalan Siyah-Kırmızılı ekip, zorlu maçta Kaynaşlı takımını 2-1 yenerken,deplasmanda Gölbaşı’na 3-1 yenilip, evinde ise Kırşehir engelini 3 golle aşıp 3 puan almayı bildi.

SON 3 MAÇ 1 PUAN

Es-Es en kritik son 3 maçta adeta rezilleri oynadı. Alaplı deplasmanında 4-0’lık farklı yenilginin ardından, evinde Karadeniz Ereğli takımı ile 1-1 kalan Şimşekler son maçta ise lider Polatlı’ya tek golle mağlup olarak lige erken havlu attı.

8 PUAN ALDIK 13 PUAN KAYBETTİK

Şampiyonluk yolunda arka arkaya kritik maçları çıkan Es-Es için son 7 maç adeta kabus oldu. Son 7 hafta da 2 maçı kazanan Şimşekler 2 maçta beraberlik alırken, 3 maçı da kaybetti. 7 karşılaşma da sadece 8 puan alıp, 13 puan kaybeden Eskişehirspor kalan son 3 maçta formalite maçlara çıkacak.

İŞTE ES-ES’İN SON 7 MAÇI

Sincan Bel. - Eskişehirspor: (1-1)

Eskişehirspor - Kaynaşlı Bel.: (2-1)

Gölbaşı Bel. - Eskişehirspor: (3-1)

Eskişehirspor - Kırşehir GHS: (3-0)

Alaplı Bld. - Eskişehirspor: (4-0)

Eskişehirspor - Kdz.Ereğli: (1-1)

Eskişehirspor - Polatlı Bel.: (0-1)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.