YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR (86-75)

YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR (86-75)
  Play-Off’u büyük ölçüde garantileyen Dev Adamlar yedincilik içinde bir adım öne geçti. Son 4 maçından 4 galibiyet çıkartarak Play-Off yolunda emin adımlarla yürüyen Eskişehir Basket çeyrek finalde Fenerbahçe ile karşılaşmamak...

 


 Play-Off’u büyük ölçüde garantileyen Dev Adamlar yedincilik içinde bir adım öne geçti. Son 4 maçından 4 galibiyet çıkartarak Play-Off yolunda emin adımlarla yürüyen Eskişehir Basket çeyrek finalde Fenerbahçe ile karşılaşmamak adına mücadele ediyor…


 


İyi Başlamadık


Eskişehir Basket maça Billy Baron, Buğrahan Tuncer, Caner Erdeniz, Jeff Ayres ve Josh Duncan ilk 5’i ile başladı. Hava atışını Yeşilgiresun kazandı ve pota altında bulduğu sayıyla 2-0 öne geçti. Eskişehir Basket adına ilk sayıyı serbest atış çizgisinden Duncan kaydetti. İlk periyodun bitimine 4 dakika 30 saniye kala skor 14-10 temsilcimizin lehineydi. Kritik asist ve sayılarıyla Buğrahan ön plana çıkarken, ilk periyot 18-17 Eskişehir Basket’in lehine sona erdi.


 


Devre Eşitlikle Bitti


Maçın ikinci periyodu karşılıklı sayılarla başladı. Yeşilgiresun ekibi pota altında etkili olurken, Buğrahan ve Berkay’ın 3’lükleriyle bitime 4 dakika kala skor 33-33’e geldi. Başa baş geçen periyodun son saniyesinde pota altında Yeşilgiresun sayı bulunca ilk devre 41-41’lik eşitlikle sona erdi.


 


üst üste 4.Galibiyet


Zorlu karşılaşmanın 3’üncü periyodunda daha etkili olan taraf Siyah-Kırmızılılardı. Duncan ve Baron’un etkili oyunu sonrası Potanın Şimşekleri periyodu 66-60 önde tamamlamayı başardı. Maçın son periyodunda kontrolü elden bırakmayan Eskişehir Basket, farkı çift hanelere çıkartarak bir hayli rahatladı. Süre alan isimler arasında Sean Marshall’ın dışında tüm Siyah-Kırmızılı basketbolcular sayı atarken, Eskişehir Basket maçı 86-75 kazanarak ligde üst üste 4’üncü galibiyetini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.