Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Buralar tır ve kamyonların park yeri mi?


Okurumuz, Aydın Arat parkı civarı ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde büyük araçların park etmesinden yakındı.
Her gün, parkın yanındaki cadde üzeri ile Yazıcıoğlu Bulvarı üzerine koca koca Tırlar ile otobüslerin getirilip park edildiğini söyleyen okurumuz “şehir içinde Tır’ların ve otobüslerin ne işi var. Akşam saatlerinde getirip parkın yanından geçen ve yoğun olarak da kullanılan cadde üzerine park ediyorlar. Yan yana park edilen Tır’lar ve Otobüsler nedeniyle adeta cadde boyu bir duvar görünümünde oluyor ve arkasında bulunan Park güzelliği resmen kapatılıyor” dedi.
Tır ve Otobüs gibi büyük araçların şehir içinde işi olmadığını, park etmek için de şehir merkezinin müsait bir durumda olmadığını belirten okurumuz “Durumu birkaç kez ikaz ettik. Ama ne gelen oldu ne de ilgilenen. Neredeyse yıllardır bu parkın çevresi Tır ve otobüslerin adeta park yeri haline getirildi. Zaman zaman bu büyük araçların manevra yaparken küçük çocukları ezdiğini haberlerden duyuyoruz. Bu parkta da çocuklar sıklıkla oyun oynuyor. Maazallah böyle bir acı olay yaşayacağız diye çok korkuyoruz” dedi.
Tır ve otobüslerin buraya park etmelerinin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak anlattıklarını aynen yayınlıyor ve konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi