"TERÖRLE MÜCADELEDE DESTEĞİ ESİRGEMEYİZ"

“TERÖRLE MÜCADELEDE DESTEĞİ ESİRGEMEYİZ”
BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, partilerinin Eskişehir İl kongresine katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, Taşbaşı Kültür Merkezi’nde yapıldı.Coşkulu...





BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, partilerinin Eskişehir İl kongresine katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, Taşbaşı Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Coşkulu kalabalığa seslenen Destici, Türkiye’nin 35 yıldır terörle mücadele ettiğini söyleyerek, bu mücadele de son 3- 4 yıldır topyekûn mücadele verildiğini aktardı. 
“TOPYEKÛN MüCADELE GEREKİYOR”
Bu 35 yılın içerisinde ciddi mücadelelerin verildiği dönemlerin de olduğunu savsaklanan dönemlerin de olduğunu aktaran Destici, “Hatta yanlış yapılan dönemler oldu. Son 3-4 yıla baktığımız zaman terörün tüm unsurlarına karşı topyekûn bir mücadele veriliyor. Bizde başından beri teröre karşı bu mücadelenin, terörünün tüm unsurlarına karşı topyekûn veririz ancak başarılı olabileceğini hep dile getirdik. Yani bir taraftan dağdaki teröristle mücadele edeceksiniz öbür taraftan şehirdekiyle ondan sonra varsa devletin içine sızmış kadrolarla belediyeye sızmışsa oradakilerle, meclise girmişse oradakilerle, dış desteği varsa oradakilerle. Yani topyekûn tamamıyla bir mücadele gerekiyordu ve devletimiz şu anda bu mücadeleyi terörün tüm unsurlarına karşı topyekûn veriyor. Bizde sonuna kadar destekliyoruz” şeklinde konuştu.
“YENİ İL BAŞKANI ŞABAN BOZBAL”
öte yandan yapılan seçimlerin ardından tek liste ile kongreye katılan Şaban Bozbal, yeni il başkanı oldu.
Bozbal başkanlığındaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu:
“Nurettin Aktepe, Muhammed Ali Alptekin, Ersin Sarıkan, Hasan Sarıkan, Aliye Kocabaş, Ferit Destici, İsmet Pakol, Kasım Damlar, Mustafa Bulur, Rabia Kabakçı, Salih Arıkan, Tuncay Engiz, Recep Pehlivan, Zafer Harman.”
Disiplin Kurulu üyeleri ise şöyle belirlendi:
“Halil Nural Destici, Kadir Kılınçal, Akın Günyüzü.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.