16'şar yıl hapis cezası

16’şar yıl hapis cezası
Eskişehir’de bir akaryakıt istasyonunda görevli muhasebeci ve şoförü silah zoru ile kaçırıp, 307 bin lirayı sap ettiği iddiasıyla yargılanan trafik polisi Enver B. (40) ile olaya karıştıkları iddia edilen kayınbiraderi Yasin...


Eskişehir’de bir akaryakıt istasyonunda görevli muhasebeci ve şoförü silah zoru ile kaçırıp, 307 bin lirayı sap ettiği iddiasıyla yargılanan trafik polisi Enver B. (40) ile olaya karıştıkları iddia edilen kayınbiraderi Yasin P. ile Muhittin Y. (35) son savunmalarını yaptı.
Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'nitelikli silahla yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve silahla tehdit' suçlarından yargılandıkları davanın dün yapılan karar duruşmasında, tutuklu polis memuru Enver B., Yasin P. ile Muhittin Y. ile avukatları hazır bulundu. Borçları nedeniyle bu suçu işlediğini söyleyen Enver B., "Birçok bankaya borçlarım vardı. Buna mecbur kaldım. Paraların bir kısmıyla borçlarımı kapattım. Daha sonra yakalandım. Pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti sanıklardan, Enver B.,hakkında “yağma “suçundan 10 yıl, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak” suçundan 6 yıl 3 ay, kayınbiraderi olan Yasin P.’ı da aynı suçlara iştirak ettiğinden 16 yıl 3 ay hapisle cezalandırırken tutuksuz yargılanan Muhittin Y.’ın da beraatına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.