Anadolu Üniversitesinde 23 Nisan konseri gerçekleşti

Anadolu Üniversitesinde 23 Nisan konseri gerçekleşti
Anadolu Üniversitesinde “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası ve Devlet Konservatuarı Yarı Zamanlı Çocuk Korosu tarafından düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi. Konsere Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Lillian Maria Tonella Tüzün başta olmak üzere çok sayıda kişi katılım gösterdi.

Orkestra şefliğini Murat Göktaş’ın yaptığı konserde solist olarak Melis Naz Ünver (klarnet), Efe Boran Avcı (klarnet), Başak Karakurt (fagot), Ekin Özlü (gitar), Azra Karausta (flüt), Uhra Orak (keman) ve anlatıcılar Berk Kırlak ve Simten Demirkol, koro şefi Ebru Kemalbay Eren yer aldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri’nde E F. Krommer, A Vivaldi, J.J. Quantz, E. Lalo ve L. Kuterdem gibi bestecilerin eserleri seslendirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Lillian Maria Tonella Tüzün’ün sanatçılara teşekkür belgelerini takdim etmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.