Balıkçılar sezonu kapattı

Balıkçılar sezonu kapattı
 Eskişehirli balıkçılar, bu gece 00.00’da kapanacak olan av sezonu için, Osmaneli-Çerkeşli Köyünde bulunan Çerkeşli Göletinde düzenlenen sezon kapanışı etkinliğinde bir araya geldiler.Göle son kez olta atılan etkinlikte...

 


Eskişehirli balıkçılar, bu gece 00.00'da kapanacak olan av sezonu için, Osmaneli-çerkeşli Köyünde bulunan çerkeşli Göletinde düzenlenen sezon kapanışı etkinliğinde bir araya geldiler.


Göle son kez olta atılan etkinlikte Dernek Başkan Vekili Tamer Takıl’ın tuttuğu balık, ekinlikte tutulan en büyük balık olduğu için, günün anısına kendisine Dernek Başkanı Osman Demirtaş tarafından hediyeleri verildi.


 


Tutulan tüm balıkların suya geri iade edildiği ve günün sonunda tüm üyelerin katılımı ile gerçekleşen çöp toplama etkinliğinde gölet etrafındaki tüm çöpler toplanarak belli bir noktaya taşındı. Yetkili kurumlara ise bilgi verilerek çöplerin doğadan uzaklaştırılması sağlandı. Etkinlik sonunda konuşan Dernek Başkanı Osman Demritaş tüm üyeleri teşekkür ederek, bu etkinliği amacının "ESBALDER olarak doğayı korumanın ve sürdürülebilir balık avcılığının önemini vurgulamak, kaçak avcılığın yapılmaması engelleme ve 4/2 Nolu Tebliğdeki limitlere uyulmasının altını çizmek” olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.