ÖĞRETMEN OLACAK

ÖĞRETMEN OLACAK
İş hayatını bırakarak tekrar öğrenci olmaya karar veren Aylin Rabia Nur Ülker, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünü birincilikle bitirdi. İş hayatını bırakarak tekrar öğrenci olmaya...

İş hayatını bırakarak tekrar öğrenci olmaya karar veren Aylin Rabia Nur ülker, Anadolu üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul öncesi öğretmenliği bölümünü birincilikle bitirdi.


 


İş hayatını bırakarak tekrar öğrenci olmaya karar veren Aylin Rabia Nur ülker, Anadolu üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul öncesi öğretmenliği bölümünü birincilikle bitirdi. Eğitimi boyunca başarılı bir grafik çizen ülker, bölümünü üç yılda tamamlama başarısı gösterdi. 13 Haziran Perşembe günü düzenlenen Eğitim Fakültesi mezuniyet töreninde, mezunlar adına bir konuşma yapan ülker, tören sonrası ailesiyle birlikte yaşadığı mutluluğu anlattı. Rabia ülker, “Hayalimde hep öğretmen olmak vardı. Hiçbir şey için geç değil diyerek tekrar okumaya başladım. çok isteyerek başladığım için öğrenim süreci olumlu bir şekilde devam etti. Beraberinde de başarı geldi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.