MÜSİAD Fidan dikti.

MÜSİAD  Fidan dikti.
  11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü İşbirliği ile yapılan  “Geleceğe Nefes” seferberliğinde, Eskişehir...

 


 


11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MüSİAD) Eskişehir Şubesi ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü İşbirliği ile yapılan  “Geleceğe Nefes” seferberliğinde, Eskişehir Halis Toprak Huzurevi bahçesinde Fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MüSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 11 Kasım tarihini her yıl kutlanacak şekilde “Milli Ağaçlandırma Günü” ilan etti.  Bugün ve Yarınlar için, Ağaç ve Orman sevgisini yaygınlaştırmak çocuklarımıza daha yeşil bir Türkiye bırakmak için MüSİAD olarak üzerimize düşen görevi yaptık her zaman da yapmaya hazırız. Huzurevi Bahçesinde öğrenciler ile beraber Fidan diktik. Ayrıca Yunus Emre Hatıra Ormanı yapmayı planlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.