"Sistemin arızaları okula yıkılamaz"

“Sistemin arızaları okula yıkılamaz”
 Türk Eğitim-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı Haydur Urfalı, Orhangazi İlkokulunda yaşandığ iddia edilen darp olayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Urfalı yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Okulumuzda...

 


Türk Eğitim-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı Haydur Urfalı, Orhangazi İlkokulunda yaşandığ iddia edilen darp olayına ilişkin açıklamalarda bulundu.


 


Urfalı yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Okulumuzda görev yapan başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm çalışanlar görev ve sorumluluk bilinciyle fedakarca çalışmaktadır. öğretmenlerimiz ile çalışanlarımızın yaptığı fedakarlıkların  görmezden gelinip onları suçlayarak itibarsızlaştırmak en hafif ifadeyle eğitime sistemimize vurulan ağır bir darbe olacaktır.


Eskişehir ilinde görev yapan öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız asla sahipsiz değildir. öğretmenlik herkesin kolayca yorumlayacağı bir meslekte değildir. Eğitim sisteminin tüm arızalarını ve problemlerini özellikle öğretmenlerin üzerine yıkmaya çalışmak hiç de ahlaki değildir.


Bu ve benzeri olayları kamuoyuna duyuran, yorumlayan ve görüş beyan eden herkesin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerekmektedir. Olayların öncesini ve sonrasını da öğrenmek ve değerlendirmeye katmak gerekir. Bunlar yapılmadan ortaya konulacak bir görüşün ve yorumun bu olayda olduğu gibi ayakları yere basmayacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.