"Halkımızın sağlığı bizim için önemli"

“Halkımızın sağlığı bizim için önemli”
 Yeni Koronavirüs (COVID-19) önlemleri kapsamında halk sağlığının korunması için Sivrihisar’da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşların sıklıkla kullandıkları alanlarda dezenfekte ve sterilizasyon...

 


Yeni Koronavirüs (COVID-19) önlemleri kapsamında halk sağlığının korunması için Sivrihisar’da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşların sıklıkla kullandıkları alanlarda dezenfekte ve sterilizasyon çalışmaları devam ediyor.


İlçe genelinde giriş ve çıkışların yapıldığı, toplu kullanım alanlarında ve tüm kurumlarda  dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarımız hazırlanan program doğrultusunda yoğun olarak devam ediyor. Ayrıca kırsal da bulunan mahallelerimizde de belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “Halkımızın sağlığı her şeyden daha önemli. Bu kapsamda dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ederek zorunlu olmadıkları sürece evden çıkmamalarını istiyoruz. Kısa bir sürede bu felaketleri hep birlikte atlatarak daha güzel günler göreceğimize inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.