Gönüllüler Derneği'nden en anlamlı destek

Gönüllüler Derneği’nden en anlamlı destek
 Çifteler’de kurulan, “Çifteler Gönüllüler Derneği” sosyal projelerine devam ediyor. Dernek yönetimi ilçedeki vatandaşlara korona mücadelesinde destek verdi. Çifteler’de bulunan özürlü vatandaşları topluma kazandırma,...

 


çifteler’de kurulan, “çifteler Gönüllüler Derneği” sosyal projelerine devam ediyor. Dernek yönetimi ilçedeki vatandaşlara korona mücadelesinde destek verdi.


 


çifteler’de bulunan özürlü vatandaşları topluma kazandırma, yoksul ve kimsesizlere yardım etme, durumu iyi olmayan öğrencilere burs desteği verme ve çifteler ile Sakaryabaşı’nı tanıtmak amacıyla kurulan dernek koronavirüs mücadelesi kapsamında da çalışmalar yürütüyor.


çifteler halkının yanında yer alan çifteler Gönüllüler Derneği, ilçede devam eden koronavirüsle mücadele günlerinde de vatandaşlara önemli bir destekte bulundu.


Geçtiğimiz ay kurulan dernek, ilçe merkezinde kurulan stantla vatandaşlara tam 5 bin adet el dezenfektanı dağıttı. çiftelerliler ise derneğin yaptığı hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.


Bundan sonraki sürüçte de bsu tür etkinliklerine devam edecek olan derneğin başkanlığını Fatih özdoğan yapıyor. Dernek yönetiminde ise Melih Derici, Muhtar Deniz önpeker, Muhtar A.Kadir çetin, Dr Y. Kemal Balipaşa, Levent Baykal, Metin Gökçen yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.