Şiddete karşı mücadele çağrısı

Şiddete karşı mücadele çağrısı
25 Kasım’da alanlarda taleplerini haykıracaklarını ifade eden Meclis Başkanı Şükriye Ercan, Eskişehirli tüm kadınları taleplerini dile getirmeye davet etti.25 Kasım kadına yönelik şiddetle mücadele günü öncesi bir araya...

25 Kasım’da alanlarda taleplerini haykıracaklarını ifade eden Meclis Başkanı Şükriye Ercan, Eskişehirli tüm kadınları taleplerini dile getirmeye davet etti.


25 Kasım kadına yönelik şiddetle mücadele günü öncesi bir araya gelen Eskişehir Kadın Meclisi başkan ve üyeleri tarafından düzenlenen toplantıda, hazırlanan eylem programı hakkında bir değerlendirmede bulunuldu.


Her yıl olduğu gibi 25 Kasım gününde kadınlar olarak alanlarda taleplerini haykıracaklarını ifade eden Meclis Başkanı Şükriye Ercan, Eskişehirli tüm kadınları 25 Kasım günü taleplerini dile getirmeye davet etti. Kadın düşmanı politikalara karşı sesiz kalmayacaklarını belirten Halkların Demokratik Partisi Kadın Meclisi Başkanı Ercan “Biz kadınlar, haklarımızdan ve kazanımlarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Dünya kadın hareketinden aldığımız mirasa sahip çıkıyoruz. Bu nedenle Dominik Cumhuriyeti’nin kanlı diktatörüne karşı mücadele ederken katledilen Mirabe kardeşleri 60’ncı yılında saygı ile anıyoruz. Bugün 18.30’da Ali İsmail Korkmaz heykeli önünde kadınlar olarak toplanacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.