Ziraat Odası'na Karantina kararı

Ziraat Odası’na  Karantina kararı
 Ziraat Odasında görevli personele yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu hizmet binası karantinaya alınırken, hizmetler 15 günlüğüne durduruldu.Koornavirüs bir kurumunun daha kapatılmasına neden oldu. Artan virüs...

 


Ziraat Odasında görevli personele yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu hizmet binası karantinaya alınırken, hizmetler 15 günlüğüne durduruldu.


Koornavirüs bir kurumunun daha kapatılmasına neden oldu. Artan virüs vaklarının önüne geçilemezken Eskişehir’de de yaşanan vakalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Son olarak Eskişehir’de Tepebaşı İlçe Ziraat Odası hizmet binasının da kapatılmasına karar verildiği öğrenildi. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Ziraat Odasında görevli personele yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu hizmet binası karantinaya alındı. Konu ile ilgili bilgi veren Tepebaşı İlçe Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan “Görevli personelimizde pozitif vakaya rastlanıldı. Bu nedenle odamızın faaliyeti 15 gün süre ile durduruldu. Covid-19 testi pozitif çıkan ve temaslı personelimiz olduğundan Tepebaşı İlçe Ziraat Odamız ile çiftçi Malları Korumada karantina süresince işlem yapılmayacak. İşlemlere ara verildi” dedi. Testi pozitif çıkan personel ile temaslı oldukları oda çalışanlarına da idareciler tarafından karantina izni verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.