"Hayata Tutun" Kampanyası

“Hayata Tutun” Kampanyası
Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Pınar Gül,  derneklerinin uyuşturucu ile mücadeleye geniş bir çerçeveden yaklaştığını ve sorunun köküne indiğini söyleyerek, bataklığı kurutmayı hedeflediğini...


Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Pınar Gül,  derneklerinin uyuşturucu ile mücadeleye geniş bir çerçeveden yaklaştığını ve sorunun köküne indiğini söyleyerek, bataklığı kurutmayı hedeflediğini belirtti.

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin bugünden itibaren Türkiye’nin dört bir yanında  “Hayata tutun, hayatta tutun” kampanyası yürüteceğini kaydeden Pınar Gül, “Kampanya kapsamında mahalle, ilçe bazlı anne eğitimleri, okul, mahalle, ilçe bazlı genç eğitimleri, konferans, seminer ve çalıştaylar, spor turnuvaları, tiyatro gösterileri, kısa film çekimleri, roman, öykü, deneme yarışmaları, fotoğrafçılık yarışmaları,  doğal yaşamı tanıtacak kamplar, konserler, dans gösterileri, şehir merkezlerinde bilgilendirme amaçlı tanıtım masalları gibi sayısız etkinlik yapılacaktır. Bu etkinlikler en geniş işbirliği ile gerçekleştirilecektir. çalışmalarımızla hem bilgilendirme yapmayı hem de gençlere alternatif yaşam biçimleri sunarak üretmelerini ve paylaşmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.