PERŞEMBE GÜNÜ SONA ERİYOR

PERŞEMBE GÜNÜ SONA ERİYOR
 Eskişehirspor Futbol Yaz Okulu çalışmalarında sona gelindi… İleride Eskişehirspor formasını giymenin hayaliyle çalışan ve alt yapıya seçilmek için ter döken minikler yaz okulunun sonuna geldi. Eskişehirspor Futbol yaz okulunda...

 Eskişehirspor Futbol Yaz Okulu çalışmalarında sona gelindi…
 
İleride Eskişehirspor formasını giymenin hayaliyle çalışan ve alt yapıya seçilmek için ter döken minikler yaz okulunun sonuna geldi.
Eskişehirspor Futbol yaz okulunda da eğitimler artık sona eriyor. Farklı sahalarda çeşitli yaş gruplarında yapılan çalışmalar oldukça verimli geçti.
Kanlıkavak ve Abdurrahman Temel sahasını mesken tutan Alt yapı derneği tabanda yeni bir oluşum içerisine girdi ve minik yaş gruplarında yeni ekipler oluşturuldu. 7 ayrı grupta gerçekleştirilen eğitimlerde miniklere futbolun temel teknik ve incelikleri aktarıldı.
2006-2013 yaş grupları arasında ki minikler içinde yetenekliler belirlendi. Antrenörler Selahattin örçüm, Orhan Kamacı, Murat Kola, Seyit Orkan İbret, ümit Tosun, Muhsin çakallı ve Ahmet Süer öztürk Perşembe günü oyunculara sertifikalarını verecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.