HANGİ AKLA HİZMET ?

HANGİ AKLA HİZMET  ?
 Hali Ünal kulübün çıkmaz sokağa girdiğini haykırdı. Şu anda dahi destek görememekten yakındı. Sonuna kadar da haklıydı. Peki ama sezon başında Kulübe ihtar çeken Kaan Kanak, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu ve Ömer...

 


Hali ünal kulübün çıkmaz sokağa girdiğini haykırdı. Şu anda dahi destek görememekten yakındı. Sonuna kadar da haklıydı. Peki ama sezon başında Kulübe ihtar çeken Kaan Kanak, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu ve ömer Faruk Canbirdi’ye 1,5 Milyon TL ödemeyen fakat 13 yeni transfere peşinat parası veren yönetim hangi akla hizmet etti. O günün şartlarında mevcut oyunculara ödeme yapılsa bedavaya gitmeleri yerine kulübün kasasına para girdisi olabilirdi. 


Eskişehirspor’da sözleşmesi devam eden oyuncuları takımda tutulmaması pahalıya mal oldu. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması giyen futbolculardan Kaan Kanak, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu ve ömer Faruk Canbirdi toplam 1,5 Milyon TL alacağı için kulübe ihtar çekmişti. Bu oyunculara para ödemeyen ve boşa çıkmalarına da engel olamayan yönetim, şu anda ise  transfer tahtasında sıkıntı görülmesine rağmen 13 yeni transfere peşinat parası  ödeyerek hangi akla hizmet etti?.


GüNLERDİR BEKLEDİLER


Yönetim ayrıca sözleşmesi devam eden kaleciler Kayacan ve Gökhan Siverek ile de anlaşmayıp, kendilerine kulüp bulmalarını istemişti. Transfer tahtasını açamayan yönetim sözleşmesi devam eden ya da sözleşmesi bitmesine rağmen haber bekleyen oyuncular ile anlaşmadı. 


 TARAFTAR TEPKİLİ


Taraftarlar  “Madem transfer tahtasını açamayacaksınız neden takımdan en az 4-5  oyuncuyu tutmadınız. Bir kaleci, bir Hasan Ayaroğlu bu takımda kalsa durum farklı olurdu” diyerek tepkilerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.