KONGRE 27 ARALIK'TA

KONGRE 27 ARALIK’TA
Es-Es yönetimi dün beklenen genel kurul kararını aldı. İlk toplantı 27 Aralık ikinci toplantı ise 3 Ocak’ta gerçekleştirilecek.Sezon başından buyana maddi sorunu bir türlü aşamayan ve devre arası transfer tahtasını açması...

Es-Es yönetimi dün beklenen genel kurul kararını aldı. İlk toplantı 27 Aralık ikinci toplantı ise 3 Ocak’ta gerçekleştirilecek.


Sezon başından buyana maddi sorunu bir türlü aşamayan ve devre arası transfer tahtasını açması da zor olan Halil ünal başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi dün akşam saatlerinde toplanarak kongre kararı aldı.


 


27 ARALIK OLMAZSA 3 OCAK


İcra Komitesi üyelerinin de yeraldığı dünkü toplantıda alınan karara göre genel kurulun 27 Aralık Perşembe günü çoğunluk sağlanamaz ise 3 Ocak Perşembe günü saat 10.00’da Anemon Otel’de yapılacağı kararlaştırıldı.


 


üNAL ADAY OLMAYACAK


önceki gün yaptığı toplantıda aday olmayacağını açıklayan Başkan Halil ünal’ın dün de kesinlikle adaylığı düşünmediği ve kim çıkarsa çıksın destek olmaya hazır olduklarını söyledi.


 


SPOT Dün akşam saatlerinde toplanan Eskişehirspor yönetimi kongre kararını aldı. İlk toplantı 27 Aralık çoğunluk sağnamaz ise ikinci toplantı 3 Ocak’ta Anemon Otel’de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.