ES-ES BAŞKANLIĞINDA SON DURUM

ES-ES BAŞKANLIĞINDA SON DURUM
  15 gün ertelenen Eskişehirspor genel kurulu 18 Ocak’da yapılacak. Kongreye sadece 1 hafta kalırken, başkan Halil Ünal’ın aday olmayacağını açıklamıştı.Son günlerde başkanlık için ismi geçen Avukat Mustafa Topkaya...

 


 15 gün ertelenen Eskişehirspor genel kurulu 18 Ocak’da yapılacak. Kongreye sadece 1 hafta kalırken, başkan Halil ünal’ın aday olmayacağını açıklamıştı.


Son günlerde başkanlık için ismi geçen Avukat Mustafa Topkaya ve eski yöneticilerden Erdal Şahbaz gazeteniz İstikbal’e açıklama yaptı.


 


 


TOPKAYA “LİSTE HAZIR


KAYNAK ARIYORUZ”


Eskişehirspor’da başkanlık için ismi geçen  Avukat Mustafa Topkaya gazeteniz İstikbal’e değerlendirmelerde bulundu.


Listesini hazırlayan Mustafa Topkaya Eskişehirspor’u bu ortamda sahipsiz bırakmak istemediklerini belirterek “Kongre ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz zaten şu anda da İstanbul’dayım.  Projelerimiz var, şu anda listemizi de büyük ölçüde hazırladık. En önemli sorun olan kaynak için arayışımız sürüyor, zaten bunu da çözdüğümüz anda gerekli açıklamayı yapacağız ve 18 Ocak’daki genel kurul için kesin aday olacağız” dedi.


 


ŞAHBAZ “çOK UZAK DEĞİLİM


AMA ŞU AN GüNDEMİMDE YOK”


Eski yöneticilerden Erdal Şahbaz da Eskişehirspor’un başkanlığı ile ilgili açıklama yaptı.


Adı son günlerde başkanlık için geçen Erdal Şahbaz “Başkan Halil ünal’ın aday olmayacağını açıklamasından sonra benim başkan olmam için söylentiler var. Ben hiçbir zaman Eskişehirspor’a uzak olmadım. Başkanlık veya yöneticilik için şu anda da uzak değilim ama şimdilik gündemimde yok. Zaten uzun vadeli projelerle planlı ve yeni yüzlerle gelmek gerek. Genel kurula daha 1 hafta var. Bu süreçte çok şey değişir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.