SAĞLIK KUPASI SÜRÜYOR

SAĞLIK KUPASI SÜRÜYOR
  İki grupta 11 takımın mücadele ettiği Sağlık Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası start aldı. Oynanan maçlar bol gollü ve çekişmeli geçerken, takımlar şampiyonluk kupasına uzanabilmek için zorlu mücadeleye çıkıyorlar....

 


 


İki grupta 11 takımın mücadele ettiği Sağlık çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası start aldı. Oynanan maçlar bol gollü ve çekişmeli geçerken, takımlar şampiyonluk kupasına uzanabilmek için zorlu mücadeleye çıkıyorlar.


 


Sağlık çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.  11 takımın mücadele ettiği turnuvanın ilk maçı Ankaspor ile Şehr-i Acil arasında oynandı.  Karşılaşma öncesinde başlama vuruşunu Sağlıkspor Kulüp Başkanı İsa Melih Batur yaptı. Gollü geçen mücadeleyi Şehr-i Acil 6-1 galibiyetle tamamladı. Oynanan bir diğer maçta Halk Sağlığı United ile Sağlık Behçesi takımları karşılaştı. Her iki yarısı da büyük çekişmeye sahne olan maçta Halk Sağlığı Unıted rakibini 3-2 mağlup etti. Bir sonraki maçlarda ise Neşter takımı Bozbaykuşlar takımını 9-1 ile geçerken, Yunusemre FK Nefer takımını 6-0, Bordo Beyazlılar takımı da Alsancak takımını 5-4 mağlup etmeyi başardı.


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.