GENÇ ŞİMŞEKLER MORAL BULDU(4-2)

GENÇ ŞİMŞEKLER MORAL BULDU(4-2)
  Eskişehirspor U21 takımımız 1 saatten fazla süre 10 kişi oynadığı maçta Birevim Elazığspor’u 4-2 yenerek moral buldu. Galibiyeti getiren golleri Talha(2), Kaan Gül ve penaltıdan Miran kaydetti. Eskişehir Teknik Üniversitesi...

 


 Eskişehirspor U21 takımımız 1 saatten fazla süre 10 kişi oynadığı maçta Birevim Elazığspor’u 4-2 yenerek moral buldu. Galibiyeti getiren golleri Talha(2), Kaan Gül ve penaltıdan Miran kaydetti.


 


Eskişehir Teknik üniversitesi Futbol sahasında oynanan mücadele emniyet güçlerinin sahaya gelmemesi nedeniyle yarım saat geç başladı.  Maça oldukça hızlı giriş yapan U21’lerimiz ilk 10 dakikada Talha ve Kaan Gül’ün golleriyle 2-0 öne geçti. 32’de Kaan Gül’ün kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Es-Es Miran’ın penaltıdan attığı golle soyunma odasına 3-0 önde girdi.


İkinci yarıda rakip farkı ikiye indirse de günün etkili ismi Talha durumu 4-1 yaptı. Konuk Elazığ bir gol daha bulsa da Genç Şimşekler mücadeleyi 4-2 kazanarak moral buldu. A takımdan Alperen Kocabaş, Mete Kaan Demir ve Harun Kahraman da U21 takımında forma giydiler.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.