İLK SEZONDA ŞAMPİYON YAPTI

İLK SEZONDA ŞAMPİYON YAPTI
Eskişehirsporlu eski futbolcu Ufuk Cıbırlar antrenörlük hayatının başında ayağının tozuyla döndüğü yuvası Dsi Bentspor U19 takımını ilk yılında şampiyonluğa taşıdı. Üniversite Evleri sahasında oynanan Ekstra Play-Off...

Eskişehirsporlu eski futbolcu Ufuk Cıbırlar antrenörlük hayatının başında ayağının tozuyla döndüğü yuvası Dsi Bentspor U19 takımını ilk yılında şampiyonluğa taşıdı.


üniversite Evleri sahasında oynanan Ekstra Play-Off final maçına Anadolu üniversitesi’ni 4-0 gibi net bir skorla geçerek mutlu sona ulaşan DSİ Bentspor’da büyük mutluluk yaşanıyor. 
EASKF Başkan Vekili ömer Türedi’nin elinden kupasını alan DSİ Bentspor, Sağlıkspor’un ardından ilimizi gruplarda temsil etmeye hak kazanan ikinci takım oldu.
Eskişehirsporlu eski futbolcu Ufuk Cıbırlar ilk senesinde ayağının tozuyla yuvası olan DSİ Bentspor’da U-19 takımı ile şampiyonluğa ulaştı. Ufuk Cıbırlar “Şehrimizi Türkiye şampiyonasında temsil edeceğiz. Kısa zamanda oyuncuları ile birlikte iyi bir hava yakaladık. İnanarak görevimizi yaptık ve pozitif futbol anlayışından hiç vazgeçmedik. Şimdi takımımın Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.