ES-ES'DE KİMLER GİDECEK

ES-ES’DE KİMLER GİDECEK
 Es-Es’de yeni sezon öncesi kadroda operasyon yapılacak. Özellikle geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan ve yüksek maliyetli olan bazı tecrübeli oyuncuların takımdan gönderileceği öğrenildi. Yönetim teknik direktör...

 


Es-Es’de yeni sezon öncesi kadroda operasyon yapılacak. özellikle geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan ve yüksek maliyetli olan bazı tecrübeli oyuncuların takımdan gönderileceği öğrenildi. Yönetim teknik direktör Fuat çapa’nın raporuna görev karar verecek.


 


OPERASYON HAZIRLIĞI


Şimşekler de yeni sezon öncesi kadro da operasyon yapılacak.


Geçtiğimiz sezon ilk yarıda genç bir ekip ile mücadele veren Eskişehirspor 19. Hafta da transfer yasağı kaldırırken son 15 hafta da yaklaşık 40 oyuncu ile antrenmanları sürdürmüştü.


Yeni sezon için planlama yapan teknik kadro yönetim ile görüşerek kadro da operasyona gidecek.


MERAK EDİLİYOR


Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan ve yüksek maliyetli olan bazı tecrübeli oyuncuların da gönderileceği sızan haberler arasında. Takım içinde de kimlerin gönderileceği merak konusu olurken sayının ilk etapta 27-28’e ineceği öğrenildi.


YöNETİM KARAR VERECEK


Fuat hocanın özellikle yurt dışı kampı dönüşü ideal kadroyu belirlemesi beklenirken, kamp öncesinde de bazı isimler ile yolların ayrılması gündemde. çarşamba günü Eskişehir’e gelecek olan teknik direktör Fuat çapa’nın yönetim ile bir kez daha görüşerek gönderilmesini istediği oyuncuların yönetime iletmesi ve bekleniyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.