"BÜYÜK UĞRAŞ VERİYORUZ"

“BÜYÜK UĞRAŞ VERİYORUZ”
  “ALGI OLUŞTURULUYOR”Topkaya “Pinto’nun avukatıyla sürekli görüşüyoruz. Karşılıklı olarak bir ödeme planı belirlemeye çalışıyoruz. En son bir ödeme teklifi sunduk. Eğer Pinto bunu kabul ederse anlaşma sağlayacağız....

 


 


“ALGI OLUŞTURULUYOR”


Topkaya “Pinto’nun avukatıyla sürekli görüşüyoruz. Karşılıklı olarak bir ödeme planı belirlemeye çalışıyoruz. En son bir ödeme teklifi sunduk. Eğer Pinto bunu kabul ederse anlaşma sağlayacağız. Ben o gün yaptığım basın toplantısında Kaan Ay’ı suçlamadım ama kamuoyu böyle algıladı. Eskişehir’de değişik bir algı yaratılıyor. Görüştüğümüz birkaç kişi ‘Masada 5-6 milyon euro var. Verin yazıyı alın paranızı, yoksa para bitiyor diye’ alacaklı kişilere baskı yapılıyormuş. Böyle bir algı oluşturuluyor. Masada 5-6 milyon euro olsa biz zaten niye uğraşalım. Futbol ailesine olan borcumuzu kapatırdık. Zamana ihtiyacımız var. Alacaklılardan biraz daha anlayış ve sabır bekliyoruz.


“PUAN SİLDİRMEMEK İçİN UĞRAŞIYORUZ”


Kulach’ın da -6 puan cezası kararı var ama bugün itibariyle o sıkıntıyı da çözdük. Bokila, Toko, Funes Mori gibi isimlerinde ellerinde puan silme kararları var. Ama puan silinmesi yönünde yazıyı FIFA’ya vermediler. Onlarla da görüşmelerimiz sürüyor. Aşama aşama inşallah bunları söylüyoruz.


KULüP LİSANSINI ALACAĞIZ İNŞALLAH” 


Kulüp lisansının alınması için büyük uğraş veriyoruz. Para isteyenler var bunlarla da görüşüyoruz. Kulüp lisansını alacağız inşallah. önemli yollar kat ettik. Sinan özeçoğlu ile Dorukhan Toköz arasında 5 yıllık bir sözleşme imzalandığını biz de duymuştuk. Hatta öyle bir fotoğraf da vardı. Ama biz göreve geldiğimizde böyle bir sözleşmenin yapılmadığını gördük. Haber var ne yazık ki sözleşme yok” dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.