ALPEREN KARAHAN AVRUPA 3.'SÜ OLDU

ALPEREN KARAHAN AVRUPA 3.’SÜ OLDU
Alperen, İsveç’te Eşref Apak’tan 18 yıl sonra bir atma branşında Avrupa U20 madalyası alan ikinci isim oldu. İsveç’te ki Avrupa Şampiyonası’nda boy gösteren Atletizm Milli Takımızda Eskişehirli sporcu Alperen Karahan...

Alperen, İsveç’te Eşref Apak’tan 18 yıl sonra bir atma branşında Avrupa U20 madalyası alan ikinci isim oldu.


 


İsveç’te ki Avrupa Şampiyonası’nda boy gösteren Atletizm Milli Takımızda Eskişehirli sporcu Alperen Karahan Madalya kazandırdı.  Atma branşı olan güllede bu yıl Avrupa U20 lideri olan Alperen Karahan, en iyi derecelerini atan iki rakibinin arkasında kalınca yarışmayı üçüncü olarak noktaladı. İkinci hakkındaki 19.76’lık dereceyi diğer haklarında geliştiremeyen Alperen, altın umuduyla çıktığı yarışmadan üçüncülükle ayrıldı. Alperen, Eşref Apak’tan 18 yıl sonra bir atma branşında Avrupa U20 madalyası alan ikinci isim oldu.


Boras’ta yarışmaya çıkan diğer milli atletler ise finale kalamadı. Melih Yersel ve Münevver Hancı’dan sonra Yüksek atlamada Levent Yılmaz’da elendi.


Antrenör Ufuk Ustuna “Sporcum Alperen Karahan İsveç in Boras kentinde yapılan U20 Avrupa Gençler Şampiyonası Gülle Atma branşında 3. oldu. ülkemize bu branşta ilk madalya getiren sporcu olması beni tabi ki gururlandırdı. Kendisini tebrik ederim” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.