TEPEBAŞI'NIN VOLEYBOLCU ORDUSU

TEPEBAŞI’NIN VOLEYBOLCU ORDUSU
 Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Voleybolcuları yaz okullarında da geleceğin sporcularını yetiştiriyor.YENİ YETENEKLERTepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Voleybolcuları yaz döneminde de yeni yetenekler tespit ediyor.  Cumartesi...


 Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Voleybolcuları yaz okullarında da geleceğin sporcularını yetiştiriyor.


YENİ YETENEKLER


Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Voleybolcuları yaz döneminde de yeni yetenekler tespit ediyor.  Cumartesi ve Pazar günü de minikler antrenmana koştu. İlimizde son yıllarda voleybolda büyük atılıma geçen ve değişik yaş gruplarında adından söz ettiren  Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Voleybolcuları yaz okullarında da geleceğin sporcularını yetiştiriyor.


CUMARTESİ PAZAR FULL çALIŞMA


Cumartesi ve Pazar günü Dumlupınar İlkokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanda 2007-2008 ve 2009 doğumlular sabah, 2011-2012 ve 2013 doğumlularda öğle saatlerinde idman yaptı. Oldukça neşeli geçen çalışmada sporcular voleybolun temel tekniklerin öğrenip, maç yapar duruma geldi.


ANTRENöRLER MEMNUN


Sporcuların çalışmasından oldukça memnun olan antrenörler Fatma Yağcı ve Selenay Sert “çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. özellikle Cumartesi ve Pazar günü grubumuzdaki sporcularımızın antrenman sektirmeden koşarak salona gelmesi ve istekli çalışmaları biz antrenörleri çok mutlu ediyor. Amacımız bu yaz okullarından Türk voleyboluna yeni yıldızlar kazandırmak” dedi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.