1.AMATÖR'DE OLAYLI GÜN

1.AMATÖR’DE OLAYLI GÜN
Ligde haftalar ilerledikçe heyecan ve adrenalin yükseliyor. Dün Mihalıççık-DSİ Bentspor maçının son dakikalarında ortam gerilirken, İnönü-İdmangücü karşılaşması 90+2.dakikada hem saha içinde, hem de tribünlerde çıkan...

Ligde haftalar ilerledikçe heyecan ve adrenalin yükseliyor. Dün Mihalıççık-DSİ Bentspor maçının son dakikalarında ortam gerilirken, İnönü-İdmangücü karşılaşması 90+2.dakikada hem saha içinde, hem de tribünlerde çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.


 


Mihalıççık Sevindi(5-3)


1.Amatör Küme de çok zorlu ve çekişmeli maçlar oynanıyor. A grubunda kritik mücadele de zirve yarışından kopmak istemeyen iki takım Mihalıççık ile DSİ Bentspor üniversite Evleri sahasında kapıştı. Geriye düşmesine rağmen soyunma odasına 3-1 önde giren Mihalıççık karşılaşmayı da 5-3 kazanmayı bildi. Müsabakanın uzatma dakikalarında ortam bir anda gerildi. Emniyet güçlerinin sahaya girmesiyle olaylar zorda olsa yatıştırıldı.


Aynı sahada oynana günün diğer mücadelesinde Derespor’u 3-1 ile geçen Kaymaz rakibinin işini zora soktu.


 


Tatil Edildi


Muttalıp Sentetik sahasında oynanan mücadele de İdmangücü ile İnönü kapıştı. Rakibi karşısında maçın başında bulduğu gollerle rahatlayan İnönü 90+2.dakikaya girildiğinde 4-1 öndeydi. Ancak saha içinde yaşanan gerginlik, tribündeki taraftarın sahaya girmesiyle iyice alevlendi. Saha bir anda karışınca hakem de müsabakayı tatil etti. Maçın sonucu ile son kararı hakemin raporu doğrultusunda tertip komitesi verecek. Müsabakalarda çıkan olaylara karışan oyuncuların ağır cezalar alması bekleniyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.