HAYATTA ENGELLERİ AŞMAYI BİLEN ADAM RAMAZAN GÜVEN

HAYATTA ENGELLERİ AŞMAYI  BİLEN ADAM RAMAZAN GÜVEN
 Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda büyümüş, zor günleri atlatmış bir sporcu, güçlü bir kişilik, engelin engel olmadığını bizlere gösterdi. Bedensel Engelli Ramazan Güven’in milli takıma kadar uzanan hikayesi...

 


Sosyal Hizmetler çocuk Esirgeme Kurumu’nda büyümüş, zor günleri atlatmış bir sporcu, güçlü bir kişilik, engelin engel olmadığını bizlere gösterdi. Bedensel Engelli Ramazan Güven’in milli takıma kadar uzanan hikayesi herkese örnek olacak cinsten…


 


Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası 15-17 Kasım tarihlerinde Isparta da yapıldı. Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Eskişehir Türk Telekom Spor Kulübü Sporcusu Ramazan Güven şampiyonluğa ulaştı. 400 metre serbest stilde Türkiye Şampiyonu olan Güven, 50 metre ve 100 metre serbest stillerde ise Türkiye 2.si olarak şehrimizi gururlandırdı.


Antrenör Furkan Kızılkaya “çok çakıştık, hedefimiz Avrupa Şampiyonası katılım barajlarını geçmekti. Bunu başardık. Ramazan’ı Milli Takıma kazandırdığım için mutluyum. İnşallah daha iyi yerlere gelecek. Milli formayla şampiyonluklar yaşamasını, bayrağımızı dalgalandırmasını istiyorum” dedi.


Başkan Erhan Altuntaş ise “ Ramazan sosyal esirgeme de büyümüş, zor günleri atlatmış bir sporcu, güçlü bir kişilik. Engelin engel olmadığını bizlere gösterdi. Mutluyuz, gururluyuz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.