PROTESTONUN ARDINDAN YILDIRIM İSTİFA

PROTESTONUN ARDINDAN YILDIRIM İSTİFA
 Yunusemrespor kulüp başkanı Gökhan Yıldırım gazetemizde çıkan ‘Protestolu mağlubiyet’ başlıklı habere sosyal medya üzerinden göndermede bulunarak istifa etti. Yıldırım’ın açıklamasında yalnızca 4 oyuncuya peşinat...

 


Yunusemrespor kulüp başkanı Gökhan Yıldırım gazetemizde çıkan ‘Protestolu mağlubiyet’ başlıklı habere sosyal medya üzerinden göndermede bulunarak istifa etti.


 Yıldırım’ın açıklamasında yalnızca 4 oyuncuya peşinat verdiğini belirtebilmesi ve protestonun altında yatan nedenleri hiçe sayarak gazetemizde ki haberi hedef göstermesi de işin en acı boyutuydu.


 


Sosyal medya üzerinden açıklama


Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yunusemre’de futbolcular hafta sonu oynadıkları Devrek maçında protesto gerçekleştirdi. Başkan Gökhan Yıldırım’ın verdiği sözleri tutmamasını gerekçe gösteren futbolcu grubu, peşinatlar ile birlikte 2 aylık maaş ve bir maçlık primlerini alamamaları gerekçe göstererek maçın başlama düdüğünden sonra 1 dakikalık protesto gösterisi yaptı. Gazeteniz İstikbal’in bu haberi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan başkan Gökhan Yıldırım istifa ettiğini açıkladı.  


 


“Kim ne almışsa getirir gider?”


Yalnızca 4 oyuncunun parasını ödediğini açıkladığı bu yazısında futbolcularına sitemde bulunan Gökhan Yıldırım’ın “Maalesef böyle şeyler spora destek veren ben ve benim gibi insanların şevkini kırıyor. O kadar para harcıyorsun hiç bir beklenti olmadan, paranla rezil oluyorsun. çok düşündüm yazık olacak rezil olacak ortada kalacak dedim. Ama maalesef olmayacak. Bugün itibari ile Yunusemrespor ile olan bağım kopmuştur. Başkanlıktan istifa ediyorum. Takımı isteyen varsa alır ve yoluna devam eder. İsteyen yoksa da bundan sonrasını ben değil, çok bilenler düşünsün. Oyuncu arkadaşlara gelince de, bu davranışı yapmasalardı, abileri sezon sonuna kadar yanlarındaydı. Devre arası gitmek isteyenlere elimden geleni yapardım ki hep yaptım. Ama bu saatten sonra beni kimse aramasın.


Kim ne almışsa getirir gider. Getirmeyende lisansını alamaz, 2020 Eylül ayına kadar evinde oturur” açıklaması dikkat çekti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.