4 TAKIMDAN PUAN ALAMADIK

4 TAKIMDAN PUAN ALAMADIK
Ligde 7 galibiyet, 5 beraberlik alan ve 16 maçta mağlup olan Kırmızı Şimşekler 26 puan toplamasına rağmen 9 puanı silindiği için 17 puanla  puan durumunda son sırada yer aldı. Eskişehirspor geride kalan 28 hafta da 4 takımdan...

Ligde 7 galibiyet, 5 beraberlik alan ve 16 maçta mağlup olan Kırmızı Şimşekler 26 puan toplamasına rağmen 9 puanı silindiği için 17 puanla  puan durumunda son sırada yer aldı. 


Eskişehirspor geride kalan 28 hafta da 4 takımdan puan alamadı. Şimşekler Hatay, Karagümrük, Akhisar ve  Giresunspor’a hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup oldu. 


 


16 KEZ MAĞLUP OLDUK


Ligde 28 hafta da Eskişehirspor 7 galibiyet, 5 beraberlik alırken, 16 maçta da puan yüzü göremedi. Bu 28 maçta 32 gol atan Eskişehirspor kalesinde ise 46 gol gördü. 26 puan toplayan Şimşekler 9 puanı silindiği için 17 puanla son sırada yer aldı.


4 TAKIMA İKİ MAçTA DA YENİLDİK


Şimşeklerin ligde 4 takıma karşı şansı hiç tutmadı. Ne tesadüfdür ki arka arkaya oynadığı maçlarda Eskişehirspor Hatayspor’a deplasmanda ve evinde 1-0, Karagümrük’e evinde 3-1 deplasmanda 2-0, Akhisar’a her iki maçta da 2-1 ve Giresun’a deplasmanda 3-1, evinde 2-0 yenildi.  


4 GOL ATTIK 16 GOL YEDİK


Eskişehirspor Hatay, Karagümrük, Akhisar ve Giresunspor takımlarından 8 maçta kalesinde 16 gol görürken, rakip ağlara ise sadece 4 gol atabildi.


3 MAĞLUBİYET


Son 6 maçı kalan Eskişehirspor ilk yarının son haftalarında  oynadığı maçlarda Erzurumspor, İstanbul ve Balıkesir’e yenilirken, ümraniye’yi yenip, Altay ve Boluspor ile berabere kaldı.  Kırmızı Şimşekler bu 6 takım ile ligin ikinci yarısında bir kez daha karşılaşacak. Virüs salgını nedeniyle lige ara verilirken,   kalan maçların ne zaman başlayacağı ise henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.