BİR UMUTTUR YAŞAMAK

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
Ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor için son bir umut var. TFF, 2, 3 ve BAL liginde kalan maçları oynatmama kararı alırken, büyük ihtimalle düşmeyi de kaldırdı. Federasyon önümüzdeki günlerde tescili açıklayacak. Bu...

Ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor için son bir umut var. TFF, 2, 3 ve BAL liginde kalan maçları oynatmama kararı alırken, büyük ihtimalle düşmeyi de kaldırdı. Federasyon önümüzdeki günlerde tescili açıklayacak. Bu liglerde büyük ihtimalle küme düşme kalkacak. TFF 1. Lig’de de küme düşmenin kalkması gündemde.


 


TFF 2. Lig ve 3. Lig kulüplerinin kalan 6 haftadaki maçların oynanmaması yönündeki talebiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nda görüşme gerçekleştirildi. Federasyon konuyla ilgili yaptığı açıklamada, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi.


 


Şimdi de TFF 1.lig ve Süper ligde de takımlar TFF’den ligden düşmenin kalkması ile ilgili haber bekliyor. Sezon boyunca sıkıntı yaşayan ve 15 puanı silindiği için ligin bitimine 4 maç kala lige veda eden Eskişehirspor’da da Federasyondan çıkabilecek haberi umutla bekliyor.


 


Basketbol, Voleybol ve Hentbol ligleri tescil edilirken, ligden düşme de kalkmıştı. Türkiye Futbol Federasyonunun sadece 2. , 3. Lig ve BAL ligi gibi TFF 1.lig ve Süper ligde de ligleri tescil etmesi ve düşmeyi kaldırması gerekiyor. Bu konuda da takımlar TFF’ye baskı yapacak.


 


Eskişehirspor için yeni biir umut doğarken,  TFF 1. Lig’de de küme düşmenin kalkması gündemde.  21 takımla yola devam edilme ihtimali oldukça yüksek. Eğer ki düşme kalkarsa Eskişehirspor yeni sezonda aynı lige devam edecek. Federasyon liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.