'BU AYIP BİZİM DEĞİL ŞEHRİN SORUNU VE AYIBI'

‘BU AYIP BİZİM DEĞİL ŞEHRİN SORUNU VE AYIBI’
Bilal Ceylan’ın Beşiktaş ile anlaştığı haberlerine açıklık getiren Başkan Akgören “Oyuncumuz için Beşiktaş’tan resmi teklif aldık ancak henüz anlaşma sağlanamadı. Şu anda sadece görüşmeler sürüyor. Anlaşırsak...

Bilal Ceylan’ın Beşiktaş ile anlaştığı haberlerine açıklık getiren Başkan Akgören “Oyuncumuz için Beşiktaş’tan resmi teklif aldık ancak henüz anlaşma sağlanamadı. Şu anda sadece görüşmeler sürüyor. Anlaşırsak resmi açıklama yaparız” dedi.


 


Transfer yasağı ile ilgili de konuşan Akgören  “Parayı bulursak transfer tahtasını açarız. Ama şu anda selam veren yok. Bize 10-15 milyon lazım. Ortada 1 TL bile yok. Bu sorun ve bu ayıp bizim değil şehrin sorunu ve ayıbı” dedi.


 


GÜNDEME DÜŞTÜ


Cuma gecesi Eskişehirsporlu genç kanat oyuncusu Bilal Ceylan’ın Beşiktaş ile anlaştığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Özellikle sosyal medya da son dakika haberleri girerken, oyuncu için iki takım yönetimin  anlaştığı ve Bilal’in de  Beşiktaş kampına katılacağı yazıldı.


“TEKLİF VAR ANLAŞMA YOK”


 Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Bilal Ceylan konusunda açıklama yaparak “‘Bilal için Beşiktaş’tan resmi teklif aldık ancak henüz anlaşma sağlanamadı. Rakamlar sadece söylenti.  Ancak sizin ve bizim gönlümüzden geçen o büyük rakamlar artık yok maalesef. Anlaştığımız anda rakamlar ile açıklama yaparız. Ancak şu anda sadece görüşmeler sürüyor” dedi.


“10-15 MİLYON LAZIM 1 TL BİLE YOK”


Transfer yasağını kaldırmak için paraya ihtiyacı olduklarını söyleyen başkan Akgören “Parayı bulursak transfer tahtasını açarız. Ama şu anda selam veren yok. Bize 10-15 milyon lazım. Ortada 1 TL bile yok.Beşiktaş bile anlaşırsak parayı peşin değil, 4-5 taksit de ödeme için  öneriyor. Futbolda para bitmiş.3-5 kulüpte para var,diğerleri perişan” dedi.


‘BU AYIP BİZİM DEĞİL ŞEHRİN SORUNU VE AYIBI’


Bu konuda çok yalnız kaldıklarını da söyleyen ve isyan da eden başkan Akgören “ Belediye Başkanlarına,milletvekillerine,oda başkanlarına,siyasi parti il başkanları olmak üzere şehirde hiç kimse yanımızda değil. Hal hatır soran bile yok.  Bu işin altından bizim tek başımıza kalkmamız imkansız. Bu sorun ve bu ayıp bizim değil şehrin sorunu ve ayıbı. Bu ne ilgisizlik, bu ne umursamazlık anlam vermek zor” dedi.


 


“BAŞKA İSTEYENLER DE VAR”


Eskişehirspor Başkan yardımcısı Fatih Baturaygil Bilal Ceylan konusunda açıklama yaptı.


Baturaygil “Bilal için görüşmeler var ancak anlaşma yok. Sadece Beşiktaş değil oyuncumuzu başka kulüplerde istiyor. Önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” dedi. Başkan yardımcısı Fatih Baturaygil yasak ile ilgili de “Bu konu çok önemli. Görüşmelerimiz sürüyor. Bazı dosyalarda önemli mesafeler kat ettik. Ancak her şeye paraya bakıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.