FABRİKA AKADEMİ DE MESAİ BAŞLADI

FABRİKA AKADEMİ DE MESAİ BAŞLADI
Eskişehir Fabrika Futbol Akademisi çalışmalarına yeniden başladı. Fabrika Futbol Okulu Miniklerle Kadın antrenörler yakından ilgileniyor. U9 takımı antrenör Bülent Coşkunoğlu nezaretinde futbolun temel eğitimine devam ediyor....

Eskişehir Fabrika Futbol Akademisi çalışmalarına yeniden başladı. Fabrika Futbol Okulu Miniklerle Kadın antrenörler yakından ilgileniyor. U9 takımı antrenör Bülent Coşkunoğlu nezaretinde futbolun temel eğitimine devam ediyor. En küçük yaş gruplarında ise kadın antrenörler Pınar Konca ve Serap Meydan ve diğer bayan antrenör adayları özel antrenman metotlarıyla miniklerin yeteneklerini ortaya çıkartmaya çalışıyor.


 


3 AY SONRA İLK ÇALIŞMA


2 Aralık’ta Koronavirüs salgını nedeniyle antrenmanlarına ara verilen Fabrika Futbol Okulu çalışmaları Cumartesi günü yapılan antrenman ile yeniden başladı.


 Eskişehirspor’un yeni yapılanma projesinin ardından Fabrika Futbol Okulları da faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. 6-15 yaş grubunu kapsayacak antrenmanlarda yetenekli olanlar Eskişehirspor alt yapısına kazandırılacak.


ORTAK ANTRENMAN


Öte yandan ilk çalışmada Birlikspor ile Eskişehirspor fabrika da 2006-2007 yaş grubundaki çocuklar ortak çalışma yaptı.  Her iki takım antrenörleri gözetiminde yapılan ortak çalışmada sporcular yeteneklerini ortaya koydu. İki takım oyucuları maç öncesi birlikte objektiflere poz da verdi.


KAYITLAR SÜRÜYOR


Kadın antrenörler Pınar Konca ve Serap Meydan ve diğer bayan antrenör adayları özel antrenman metotlarıyla miniklerin yeteneklerini ortaya çıkartmaya çalışıyor.


Futbol okulları ile ilgili bilgi almak isteyen oyuncu adayları ve veliler, detaylı bilgi için Fabrika direkt hattı 0542 1965 226 nolu numara ile iletişime geçebiliyorlar. Kayıtların devam ettiği futbol okullarında çalışmalar hijyen kurallarına uygun şekilde yapılıyor. Pandemi süreci nedeniyle soyunma odaları yine kullanılmayacak ve tesis girişinde vücut sıcaklık kontrolünün yapılmasının yanı sıra saha kenarında dezenfektanlar kullanılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.