ARTIK KAZANMA ZAMANI

ARTIK KAZANMA ZAMANI
Bayanlar hentbol süper ligine kötü bir başlangıç yaparak ilk üç maçını kaybeden  Anadolu Üniversitesi Kadın hentbol takımımız bugün deplasmanda Elazığ Sosyal Yardımlaşma takım ile karşılaşacak. Kızlarımızı bugün...

Bayanlar hentbol süper ligine kötü bir başlangıç yaparak ilk üç maçını kaybeden  Anadolu üniversitesi Kadın hentbol takımımız bugün deplasmanda Elazığ Sosyal Yardımlaşma takım ile karşılaşacak. Kızlarımızı bugün kazanarak kötü gidişe son vermek istiyor.


 


 


KöTü GİDİŞE SON  VERİN


Ligde ilk 3 maçta umduğunu bulamayan Anadolu bayanları bugün Elazığ deplasmanında kötü gidişe son vermek istiyor.


Bu yıl ilimizi Bayanlar hentbol süper liginde temsil eden ve zorlu bir fikstür ile lige giriş yaparak ilk üç maçta sıfır çeken Anadolu üniversitesi Kadın hentbol takımımız bugün Elazığ’da galibiyet arayacak.


SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK


Uzak deplasmana kazanmak için giden kızlarımızın maçı bugün saat:13.00’da başlayacak. Anadolu gibi lige kötü başlayan ve ilk iki maçta sıfır çeken ev sahibi takım da galibiyet için sahaya çıkacak.  Elazığ’da büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmayı Sivas bölgesi hakemlerinden Emrah Yıldırım-İsa yıldırım ikilisi yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.