Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Aşırı gürültü çıkartan araçlar var

 


Okurumuz, Trafik kontrollerinin son günlerde çoğaldığını özellikle çevre yolu üzerine konulan radarların resmen ceza yazmak için konulduğunu söyledi.
Gecenin bir vakti çevre yolunda ümit Hastanesinin önüne konulan gezici radarların resmen ceza kesmek amacıyla konulduğunu söyleyen okurumuz "konulsun ona da bir şey diyeceğimiz yok ama, şehir merkezinde büyük bir gürültü ile çalışan, bazıları özellikle gürültü çıkarsın diye dizayn edilen araçlar var.
Otomobil ve motosikletler gecenin bir vakti insanı çıkarttığı gürültü ile yatağından bile kaldıracak cinsten. Aslında Trafik ekipleri, yola radar kurup insanlara ceza kesmek için ava yatacağına, şehir merkezinde insanları gürültüden illallah dedirten bu araçların peşine düşmeli" dedi.
Bu araçların insana bir türlü huzur vermediğini, araç sahiplerinin bu gürültüyü çıkartmakla ne gibi bir haz duyduğuna da bir türlü anlam veremediğini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi