Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Eskişehir'e özel daha ciddi kararlar alınması lazım.

Okurumuz, sağlık bakanlığının açıkladığı son verilere göre Eskişehir’in vaka artışı sayısı bakımından Türkiye’nin ilk 10 şehri arasında olduğunu söyledi.


Bunun tesadüf olmadığını, Eskişehir’de salgın tedbirlerine uyulmaması konusunda bir gevşeklik bulunduğunu söyleyen okurumuz “Ben sık sık çarşıya çıkmıyorum. Belki bir ihtiyaç olduğu zaman sadece o ihtiyacı görmek için çarşıya iniyorum. Çarşıya her indiğimde de salgın kurallarını uygulamayan bir çok insanla karşılaşıyorum. Adam dükkanına mal indiriyor maske çenesinin altında. Dükkan önünde 3-4 kişi sigara içiyorlar, hepsinin ağızlarından çıkan dumanlar birbirine gidiyor, hatta oradan gelip geçenler tarafından solunuyor. Salgın, bu işi ciddiye aldığınızda ve kurallara uyduğunuzda ortadan kalkar. Ciddiye almazsanız tıpkı Eskişehir’de olduğu gibi vaka sayılarında rekor kırılır” dedi.


Bu yüzden Eskişehir’e özel salgın tedbirleri konulmasını söyleyen ve bundan da taviz verilmemesi gerektiğini ifade eden okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi