'ÇOK SOĞUK DÜŞÜYORUZ' (0-1)

‘ÇOK SOĞUK DÜŞÜYORUZ’ (0-1)
Bölgesel Amatör Ligde temsilcimiz Sağlıkspor’da kötü gidişat sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar dünde oyun olarak vasatı aşamadığı maçta evinde penaltıdan yediği golle Beyköy’e 1-0 yenilerek ligin dibinden kurtulamadı. Temsilcimizde...

Bölgesel Amatör Ligde temsilcimiz Sağlıkspor'da kötü gidişat sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar dünde oyun olarak vasatı aşamadığı maçta evinde penaltıdan yediği golle Beyköy'e 1-0 yenilerek ligin dibinden kurtulamadı. Temsilcimizde acil önlemler alınmaz ise durum hiçte iç açıcı değil...

Etkisiz Futbol
Bölgesel Amatör Lig 10.grupta son sırada yer alan Sağlıkspor dün Necdet Yıldırım sahasında Beyköy'ü ağırladı. Rakibi karşısında ilk yarıda etkisiz gözüken Kırmızı-Beyazlılar oyunu kontrol altına almakta ve pozisyon üretmekte büyük sıkıntılar yaşadı. Konuk Beyköy 36 yaşında ki Bahadır Kıyak'ın önderliğinde topa daha çok sahip olan ve bilinçli ataklar yapan taraftı. İlk yarının tek net pozisyonunda 13.dakikada İlhan'ın sağ çaprazdan vuruşunda Sağlıkspor kalecisi Hikmetcan gole izin vermedi. Bu yarıda Sağlıkspor Fatih Yılmaz ve Yekta Berk Kahraman ile son vuruş ve final paslarını beceremeyince devre 0-0 sona erdi.
Yine Puan Yok
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Sağlıkspor yine hücumda etkisiz kaldı. Mutlak 3 puan alması gereken müsabakada baskıyı kaldıramadığı gözlenen temsilcimiz 82'de İlhan'ın penaltıdan kaydettiği golle maçı 1-0 kaybetti.
Eroy 'Kötü Oynadık'
Maç sonu açıklamalarda bulunan antrenör Serdal Eroy 'Sezonun belki de en kötü futbolunu oynadık. Mücadele ve oyun anlamında kendi çizgimizin altında kaldık. Yine tecrübesizlikten yaptırdığımız penaltı ile rakibimize boyun eğdik. Mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı ama olmadı. Birazda baskıyı kaldıramadık' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.