"Kavga Değil Diyalog, Savaş Değil Barış''

“Kavga Değil Diyalog, Savaş Değil Barış’’
Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri Platformu adına Yaşam Bellek Özgürlük Derneği’nde geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantıda konuşan Doç. Dr. Zeynep Erk Emeksiz; ‘’Ak Parti kurmayları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri Platformu adına Yaşam Bellek Özgürlük Derneği'nde geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantıda konuşan Doç. Dr. Zeynep Erk Emeksiz; ''Ak Parti kurmayları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkeyi erken seçime sürüklüyor.'' dedi.
Aynı zamanda Yaşam Bellek Özgürlük Derneği'nin eş başkanı olan Doç. Dr. Emeksiz; ''7 Haziran seçimlerinde tek başına hükümet kurma çoğunluğunu kaybeden AKP hükümeti geçmişte yerli yersiz ifade ettiği milli irade kavramını kullanmaz oldu. Yapılacak bir erken seçimde yeniden tek başına hükümet kurma çoğunluğunu sağlamak için her yola başvuruyor. Ülke içinde Olağanüstü Hal (OHAL) yönetimi anlayışıyla güvenlik bölgeleri ilan ederek adı konmamış sıkıyönetim uygulamalarına başvuruyor. Gençlerimizin kanları, annelerin gözyaşları üzerinden tek başına hükümet olma oyunlarına son verilmesini istiyoruz.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.