YUNUSEMRE 20 EYLÜL'E ODAKLANDI

YUNUSEMRE 20 EYLÜL’E ODAKLANDI
Tempo Düşmüyor Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Yunusemrespor da yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. 20 Eylül’de sezonun ilk maçında diğer temsilcimiz Demirspor ile karşılaşacak Kırmızı Siyahlı ekip rakibi...

Tempo Düşmüyor
Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Yunusemrespor da yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. 20 Eylül'de sezonun ilk maçında diğer temsilcimiz Demirspor ile karşılaşacak Kırmızı Siyahlı ekip rakibi önünde kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Önceki günde ESKİ Sahası'nda taktik ağırlıklı geçen bir antrenman daha yapan Yunusemrspor ekibinde antrenör Orhan Türkmengil oyuncuları ile yakından ilgilenerek sık sık uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.
Sağlık ile Oynadılar
Öte yandan hazırlık maçlarında ağırlık vererek ideal kadrosunu oluşturmaya çalışan Türkmengil; Zorlu bir maratonun kendilerini beklediğini hata yapmadan iyi futbol oynayarak mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. Yunusemre dün Behiç Erkin sahasında baraj maçında yendiği ilimiz Süper Amatör Küme takımlarından Sağlıkspor ile özel bir maç yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.