KAZANANIN YOLU AÇIN!

KAZANANIN YOLU AÇIN!
 Zincirin ilk halkası olarak gözüken Zorlu Balıkesir maçı Eskişehirspor için çok değerli. Geçtiğimiz hafta liderliği ilk kez devralan Kırmızı Şimşekler bu maçı da kazanması halinde hem zirvede ki yerini koruyacak, hem de...

 Zincirin ilk halkası olarak gözüken Zorlu Balıkesir maçı Eskişehirspor için çok değerli. Geçtiğimiz hafta liderliği ilk kez devralan Kırmızı Şimşekler bu maçı da kazanması halinde hem zirvede ki yerini koruyacak, hem de zorlu fikstür öncesi moral bulacak. Bu maçtan çıkacak sonuç, bunda sonraki haftalarda oynanacak müsabakaların da şekline direkt etki yapacak…

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, fakat ancak 17.haftada zirveye oturan Eskişehirspor bu hafta Cumartesi günü Balıkesirspor’u konuk edecek. Kırmızı Şimşekler Altınordu galibiyetiyle moral bulmuştu. Sezonun asıl ikinci yarısının yeni başlayacağı ligde perdeyi yine zorlu Balıkesir maçıyla açacak Kırmızı Şimşekler kazanması halinde zorlu fikstür öncesi zirvedeki yerini de korumuş olacak.
Deplasmanda İyi Değiller
Sezonun açılış maçında deplasmanda mağlup ettiği Balıkesirspor’u bu kez evinde ağırlayacak Eskişehirspor tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor. Evinde başarılı grafik çizse de deplasmanda aynı performansı gösteremeyen Balıkesir önünde maça favori olarak çıkacak Siyah-Kırmızılılar önemli bir virajı kazasız atlatmak istiyor.
Zorlu Maçlar Kapıda
öyle ki Eskişehirspor’un Balıkesir maçında alacağı sonuç, bundan sonraki maçları da etkileyeceğe benziyor. Nitekim bu maçın ardından Urfa’ya gidecek Kırmızı Şimşekler Manisa ile evinde oynadıktan sonra Elazığ deplasmanına çıkacak.
Eskişehirspor’u daha sonra evinde ki ümraniye maçının akabinde üst üste Bolu ve Giresun deplasmanları bekliyor. Zincirin ilk halkasında ki Balıkesir maçından alınacak galibiyet bu yüzden büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.