BU MUTLULUĞUN TARİFİ YOK!

BU MUTLULUĞUN TARİFİ YOK!
Büyükşehir Belediyesi’nin EASKF ve TÜFAD işbirliğinde bu yıl 5’incisini düzenlediği Mini Minikler Futsal şöleninde miniklerin sevinçleri gözlerine yansıyor. Maçlarda hakemi kandırmaya çalışan yok. Sadece futbolun güzellikleri...

Büyükşehir Belediyesi’nin EASKF ve TüFAD işbirliğinde bu yıl 5’incisini düzenlediği Mini Minikler Futsal şöleninde miniklerin sevinçleri gözlerine yansıyor. Maçlarda hakemi kandırmaya çalışan yok. Sadece futbolun güzellikleri ve bol gol var. Anlayacağınız her şey onların gönülleri gibi tertemiz…


 


Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  (EASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TüFAD) işbirliği ile bu yıl 5. düzenlenen mini minikler futsal şöleni devam ediyor.


Bademlik Spor salonunda 8 takımdan 370 sporcunun mücadele edeceği şenlikte 2006-2007-2008 ve 2009 doğumlu minikler ter döküyor.


 çocukların yarıyıl tatillerini spor yaparak en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen futsal şenliğinde dün yine birbirinden keyifli müsabakalar vardı.


Gollü geçen karşılaşmalarda miniklerin sevinçleri gözlerine yansırken, ortaya renkli görüntüler çıktı.


29 Ocak Pazar günü sona erecek şenlikte tüm takımlar şampiyon ilan edilecek. Bugün yine Bademlik Spor salonunda 9 müsabaka oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.