YA DENİZLİ YA ÖZDİLEK

YA DENİZLİ YA ÖZDİLEK
 Eskişehirspor’da Alpay Özalan’dan boşalan teknik direktörlük için Mustafa Denizli ve Mehmet Özdilek isimleri geçiyor.Yönetim kurulu takımı şampiyon yapabilecek hoca arayışına dün resmen geçti.İLK İSİM DENİZLİBaşkan...

 


Eskişehirspor'da Alpay özalan'dan boşalan teknik direktörlük için Mustafa Denizli ve Mehmet özdilek isimleri geçiyor.


Yönetim kurulu takımı şampiyon yapabilecek hoca arayışına dün resmen geçti.


İLK İSİM DENİZLİ


Başkan Halil ünal’ın ilk isim olarak Mustafa Denizli’yi gündeme aldığı öğrenildi. Denizli hocaya bugün resmi teklif yapılacak. 


ŞİFO DA AĞIR BASIYOR


öte yandan yönetim kurulu ikinci isim için de Mehmet özdilek’i gündeme aldı.


Şifo Mehmet  İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hocası ile yollarını ayırdığını bilmiyorum. Benim haberim yok, ama sağdan soldan duyduğum çok şey var. Söylediğim şey, 'Orada bir teknik adam varken, ben bunların konuşulmasını çok doğru bulmuyorum. Bu işlere de girmem' dedim. Bugün itibariyle ayrılmışsa, gelecek bir şey olursa oturup konuşurum. Tabii Alpay özalan benim arkadaşım, çok da sevdiğim bir kardeşim. Bu işlere girmem de, doğru da bulmam, benim tarzım değil. Yollar ayrılmışsa yeni yeni hareket ediyor olabilirler. Dolaylı olarak çok şey var, ama resmi olarak şu anda herhangi bir şey yok. Yollar yeni ayrılmışsa yarın bu işler netleşir. Hayırlısı olsun" dedi.


ALTERNATİF İSİMLER


öte yandan Mehmet özdilek ve Mustafa Denizli'nin yanı sıra alternatif olarak Hüseyin Kalpar, Mehmet Altıparmak, Samet Aybaba isimleri de ön plana çıktı.


ŞAHBAZ’DAN AçIKLAMA


öte yandan Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz, Alpay özalan ile resmi olarak ayrılmadan hiçbir teknik adamla görüşmediklerini söyledi. Yolların ayrılmasının ardından, yarın (bugün) itibariyle teknik direktör arayışlarına başlayacaklarını ifade eden Şahbaz, hafta sonuna kadar yeni teknik adamın imza atacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.