Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

23 nolu Otobüs büyük sorun...

 


 


Okurumuz Batıkent’ten göndermiş maili. 23 nolu otobüsün bir türlü zamanında gelmemesinden ve zamanında toplanmayan çöplerden yakınıyor.


Yakınmalarını göndermiş olduğu çöp fotoğrafı ile birlikte aynen yayınlıyoruz:


“Köşe yazılarınızda vatandaşın sorunlarını korkmadan yazdığınız için teşekkür ediyorum.


Bizim sorunumuz da maalesef Büyükşehir Belediyesi Toplu taşımadan. 23numaralı Batıkent-Osmangazi üniversitesi hattı 2009 yılında Batıkent’te ikamet etmeye başladım.  He sabah acaba otobüs gelecek mi diye yola koyuluyor, akşamları da yine eve nasıl döneceğiz diye kara kara düşünüyorum. 23 nolu otobüsü her gün hacı yolu bekler gibi bekliyoruz. Hareket merkezini arıyoruz, her defasında meşgul.


Telefon hatlarına bağlandığımızda ise aldığımız cevap hep ’10 kala aracımız yok. Tam aracımız yok. 20 gece gelir’ deniyor. Bizim mesaimiz başlıyor 23 nolu otobüsün mesaisi bir türlü başlamıyor.


Bu 23 nolu otobüs yüzünden işimizden olacağız.


öte yandan Tramvay ring hattının ümit Hastanesi tarafındaki insanlara faydası yok.Havuzlu villalara, sitelere, toplu taşıma kullanılmayan, özel aracı olan Batıkent’lilere yapmışlar. Liman caddesi, Kardak sokak, hayrettin karaca caddesi, Köfteci Yusuf, AV Mail Büyükerman ilkokulu, Ulusal Egemenlik Bulvarına kadar bize tramvay yok.


Ama sayın ilgililer “Baksan durağına inin. Köpekler saldırsın. Karanlıkta taciz falan olabilir yürüyün oradan evinize gideceğiniz yere” diyebilirler. Fatih durağında inin Bulvardan geçin. Keresteciler sitesine yürüyün. Karanlık olsun fark etmez” diyebilirler. Partiler aracılığıyla belediyelere girip kadroya geçen personelin sokakta bizler beklerken empati yapmasını, işleini hakkıyla yapmasını beklemiyoruz artık.


Sonuç olarak Batıkent diye abartılan mahalle 2 nci çağdaş’tan sonra başlar. Hizmet hep onlara gider. Zamanında alınmayan çöpler de cabası”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi