Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

8 aydır bir cebime 1kuruş girmedi...

 Okurumuz sanatçı olduğunu söyledi.


Bir müzik aleti çaldığını ve eğlence organizasyonları sayesinde para kazandığını söyleyen okurumuz, salgının başladığı günden bu yana geçen 8 aylık süre içinde bir kuruş para kazanamadığını ifade etti.


Salgın başlayınca konser, düğün ve benzeri organizasyonların yasaklandığını belirten ve kendisinin de geçim kaynağının bu olduğunu ifade eden okurumuz “Benim bir ailem var. Bir de çocuğum. Benim gibi yüzlerce de insan var. Yaptığımız iş sonuçta eğlence sektörü ile bağlantılı. özellikle geride bıraktığımız bahar ve yaz sezonunda çok çalışıp, kazandığımız parayı kış aylarında kullanmayı düşünüyorduk. Bu salgın olayı patlak verince, eğlence organizasyonlarının tümü yasaklandı. Hal böyle olunca bizim asıl para kazanacağımız sezonda 1 kuruş dahi cebimize para koyamadık” dedi.


Bu nedenle aynı mesleği yapan yüzlerce insanın kendisi gibi mağdur olduğunu, kendilerine özel bir yardımın da söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen ve kaderlerine terk edildiklerini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi