Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Arabanın içinde düğün yapıyorlar sanki...

Okurumuz Emek Mahallesi’nden aradı.
Son günlerde araç içinde yüksek sesle müzik dinlendiğini söyleyen okurumuz,”İnanın araçların biri gidiyor diğeri geliyor. Hepsi içinde müzik çalıyor ve müziğin sesinide son sese getiriyor. Evde adeta yerimizden sıçrıyoruz. Bu kadar görgüsüzlük olmaz. Evlerde yaşayan yaşlılar var mı çocuklar var mı hiç umurlarında bile değil. Buna bir çare bulunmasını istiyorum. Hatta mahallede sık sık denetim yapılıp, araçlarında yüksek sesle müzik dinleyenlere ceza yazılmasını istiyorum” dedi.
20 bin liralık araçlarına 30 bin liralık teyp taktıran bu görgüsüzlerin, millet rahatsız olacak mı diye düşünmeden yaptığı bu saygısızlığın önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen ve bazen gecenin bir yarısı bangır bangır çalan müzikle evlerin önünden geçen bu araçların tespit edilmesini, gerekirse trafikten bile men edilmesi gerektiğinin altını çizen okurumuzun söylediklerini aynen aktarıyoruz.
Umarız ilgili kurumlar söz konusu mahallede gerekli denetimi yapar ve milleti rahatsız eden bu görgüsüzlere de gerekli cezayı verir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi