Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Araç sahipleri umursamıyor.



Şehir merkezinde kaldırımların özellikle özürlüler için düşünüldüğünü, bunun çok güzel bir davranış olduğunu söyleyen okurumuz "Fakat bu ne kadar güzel bir davranışsa, özürlülerin kaldırıma çıkma ve inme yerleri önüne park edilen araçlar o denli sorumsuzca bir davranış" dedi.
Şehir merkezinde şöyle bir dolaşılması halinde bir çok kaldırımın özürlüler için inip çıkma yollarının önüne araçların park edilmiş şekilde görülebileceğini, bu durumun kimsenin umurunda olmadığını, özürlülerin ise bu işten büyük bir mağduriyet yaşadığını söyleyen okurumuz "Emniyet ve trafik ekipleri de Belediyeler de bu duruma sadece seyirci kalıyor. Halbuki özürlülerin kaldırımlara inip çıkabileceği yerlerin önüne yapılan araç parklarının, yasak yerlere yapılan parklardan hiçbir farkı yok. Bunların da tıpkı diğerleri gibi cezalandırılması gerekir" dedi.
Hiç kimsenin umurunda bile olmayan bu duruma bir son verilmesini gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerini bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi